Bedrijfsgegevens

DNV GL Business Assurance

DNV_GL_LOGO_CMYK

Bezoekadres
Zwolseweg 1
2994 LB Barendrecht


Tel: 010-2922700
Fax: 010-4796768

Op de kaart

Beschrijving

DNV Business Assurance, dé specialist in certificatie en trainingen in de foodsector!

Volgens ons moet certificering een manier zijn om de prestaties van uw organisatie te optimaliseren. En niet alleen maar een bewijs dat u uw processen beheerst. Onze auditmethode Risk Based Certification® geeft u gericht zicht in de beheersing van uw risico’s, ontwikkelingen en prestaties. Dat kan natuurlijk alleen met specialisten die de foodsector door en door kennen. Het resultaat: betere managementinformatie die de kwaliteit van uw prestaties optimaliseert.

DNV is úw certificatiepartner voor de volgende managementsystemen: HACCP, ISO 22000, MVO Prestatieladder, ISO 9001, BRC, BRC-IoP, IFS, FSSC 22000, GlobalGap, GMP, MSC, FAMI-QS, VKL.

 

Tweets

Nieuws over dit bedrijf

  • DNV GL onderzoek

    Steeds meer bedrijven vergroenen

    Voor bedrijven is milieumanagement uitgegroeid van een groene optie tot een strategische waarde. Vaak reageren bedrijven op consumenten die een voorkeur voor duurzame producten hebben. Dit blijkt uit onderzoek van DNV GL en onderzoeksbureau GfK Eurisko. Het onderzoek Het onderzoek bestaat uit een internationale enquête onder ruim 1.700 professionals.… Lees verder →

Trefwoorden

Merken